Gorjean snopit în bătaie de iubita sa. Bărbatul a sunat la poliție, iar agresoarea nu mai are voie să se apropie de el

0
Publicat:

Polițiștii gorjeni au primit sâmbătă, 20 ianuarie, un apel neobișnuit din partea unui bărbat disperat că este bătut chiar de către iubita sa, cu care locuiește.

Femeia agresoare s-a ales cu dosar penal pentru violență domestică Foto: shutterstock
Femeia agresoare s-a ales cu dosar penal pentru violență domestică Foto: shutterstock

Bărbatul, în vârstă de 57 de ani, a fost rănit după ce a fost lovit de concubina sa, care a luat și un cuțit de pe masă și l-a atins cu acesta. Speriat că poate fi ucis de către femeia violentă, care se afla sub influența alcoolului, victima a sunat la 112, cerând ajutorul polițiștilor.

„Din primele cercetări efectuate de polițiști s-a stabilit că între cei doi a avut loc un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, ocazie cu care femeia, de 50 de ani, din aceeași localitate, ar fi exercitat acte de violență asupra concubinului său, lovindu-l cu un obiect tăietor/înțepător în zona mâinii stângi și în zona toracelui, provocându-i plăgi superficiale, care nu au pus viața victimei în pericol, fără a necesita internarea la spital sau acordarea de îngrijiri medicale“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

Femeia nu mai are voie să se apropie de iubitul său

Oamenii legii au luat măsura emiterii unui ordin de protecție, după ce au constatat că acesta poate fi în continuare în pericol, astfel că femeia nu mai are voie să se apropie de iubitul său.

„În cauză a fost completat formularul de evaluare a riscului, din care rezultă că există risc iminent în vederea emiterii unui ordin de protecție provizoriu și a fost emis un ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de cinci zile împotriva femeii“, au mai informat polițiștii.

Femeia este acuzată de violență în familie.

Anul trecut, peste 250 de bărbați din județul Gorj au fost victimele agresiunii partenerelor lor de viață, în urma unor situații de violență în familie cercetate de polițiștii gorjeni.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite