Gorjean lovit cu toporul în cap de fiul său. S-au luat de la un coteț. Agresorul a fost reținut

0
Publicat:

Un gorjean a fost reținut pentru 24 de ore, luni, 8 mai a.c., de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor, pentru și-a lovit tatăl cu toporul în cap.

Victima a fost lovită cu toporul în cap de către propriul fiu FOTO: Arhivă
Victima a fost lovită cu toporul în cap de către propriul fiu FOTO: Arhivă

Conflictul a avut loc duminică, 7 mai a.c., în comuna Telești din județul Gorj. Scandalul a pornit de la un coteț pe care agresorul dorea să-l demoleze.

S-a reținut că la data de 7 mai, în jurul orei 17.00, aflându-se în curtea comună a imobilelor aflate în comuna Telești, satul Buduhala, între persoana vătămată, M.C., și fiul acesteia, M.V., a izbucnit un conflict spontan generat de faptul că acesta din urmă a intenționat să demoleze un coteț din lemn folosit în trecut pentru ținerea păsărilor, conflict ce a degenerat în acte de violență. M.V. aplicând cu toporul pe care re îl avea asupra sa trei lovituri (două cu tăișul și una cu muchia) în creștetul capului persoanei vătămate, tatăl său, provocându-i plăgi tăiate de 5 și 7 centimetri“, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Victima are nevoie de 12-14 zile de îngrijiri medicale

Victima a ajuns la Unitatea Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, unde i s-au acordat îngrijiri medicale. Medicii au constatat că bărbatul prezintă două plăgi tăiate parietal și o tumefacție. Cadrele medicale au stabilit că are nevoie de 12-14 zile de îngrijiri medicale, pentru a-și reveni.

Cercetările continuă, pentru stabilirea adevărului pe bază de probe, în vederea tragerii la răspundere a persoanelor vinovate de săvârșirea unor infracțiuni, urmând a fi dispuse în continuare măsuri legale“, a transmis Cristina Ciobanu, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Oamenii legii urmează să dispună să facă propunerile corespunzătoare față de persoana reținută în acest caz. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite