Gorjean arestat pentru 30 de zile pentru comiterea infracțiunilor de trafic de droguri și camătă

0
Publicat:

Un gorjean a fost reținut de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Gorj pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și camătă.

Un suspect de trafic de droguri și camătă a fost arestat FOTO DIICOT
Un suspect de trafic de droguri și camătă a fost arestat FOTO DIICOT

În urma efectuării unor percheziții, oamenii legii au găsit cocaină, anumite echipamente pentru prepararea drogurilor, precum și sume de bani. Consumatorii care au cumpărat drogurilor erau din municipiul Târgu Jiu, potrivit anchetatorilor.

„În cauză s-a reținut faptul că, în perioada ianuarie 2022 – octombrie 2022, inculpatul a procurat droguri de mare risc (cocaină), pe care ulterior le-a porționat și vândut contra sumei de 100 euro pentru o doză diferiților consumatori de pe raza județului Gorj, cu preponderență din municipiul Târgu Jiu.

De asemenea, în perioada ianuarie 2019 – octombrie 2022, inculpatul a dat bani cu dobândă, ca îndeletnicire, fără a fi autorizat în acest sens, mai multor persoane, percepând o dobândă în cuantum de 20% pe lună pentru sumele împrumutate.

În urma punerii în aplicare pe raza județului Gorj a 4 mandate de percheziție domiciliară, au fost descoperite și ridicate 22,99 grame Cocaină, trei grindere și sumele de 550 euro şi 7.540 lei“, se arată într-un comunicat al DIICOT.

La sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Gorj au fost aduse, în vederea audierii, 15 persoane, pentru a fi audiate în acest caz.

image

Suspectul a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Gorj a admis propunerea procurorilor Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Gorj, dispunând arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Gorj și B.C.C.O. Craiova, luptătorilor din cadrul I.P.J. Gorj – S.A.S. și jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi „Tudor Vladimirescu” Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite