Gafă de proporţii a primarului Florin Cârciumaru: „Noul stadion, inaugurat odată cu participarea echipei Pandurii în cupele europene“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acesta este mesajul postat pe pagina Primăriei Târgu Jiu
Acesta este mesajul postat pe pagina Primăriei Târgu Jiu

Primarul municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, a „comis-o“ pe facebook. Acesta a declarat că noul stadion va fi inaugurat odată cu prezenţa echipei de fotbal Pandurii Târgu Jiu în cupele europene. Asta înseamnă că stadionul va fi gata la sfârşitul lunii iulie, atunci când Pandurii va juca turul 3 preliminar al Europa League, pentru că este puţin probabil că Pandurii se va califica în primăvara europeană.

Gafa edilului şef este cu atât mai mare cu cât acesta este un suporter înfocat şi chiar reprezentantul Primăriei Târgu Jiu în Adunarea Generală a Acţionarilor de la Pandurii. „Se lucrează la stadion şi îmi doresc ca acesta să fie inaugurat odată cu prezenţa echipei de fotbal Pandurii Târgu Jiu în cupele europene. Vreau să fac cunoscut cetăţenilor din municipiul Târgu Jiu, din judeţul Gorj şi iubitorilor de fotbal din toată Oltenia, faptul că avem grijă şi încercăm să rezolvăm problema echipei de fotbal, pentru ca foarte mulţi jucători din actualul lot să rămână la Târgu Jiu şi, mai departe, conducerea tehnică în frunte cu Edi Iordănescu. Ne dorim să continuăm cu dumnealui ca antrenor şi cu preşedintele actual, Narcis Răducan. Ne-am întâlnit cu toţi asociaţii şi se tratează cu mare seriozitate această problemă. Sunt sigur că stadionul va fi inaugurat anul viitor, în primăvară, odată cu prezenţa noastră în cupele europene”, a declarat Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu Jiu.

Târgu-JiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite