FOTOGALERIE Victorie istorică pentru Pandurii în Europa League. Samba gorjenească la Târgu Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
După înscrierea golurilor, pandurii au dansat samba
După înscrierea golurilor, pandurii au dansat samba

Pandurii s-a impus cu 4-0 în faţa echipei estone Levadia Talin şi a reuşit să se califice în turul trei preliminar din Europa League, unde va întâlni echipa israeliană Hapoel Tel-Aviv. A fost primul meci în Europa League care s-a disputat în oraşul lui Brâncuşi.

Aproximativ 5000 de suporteri au asistat Pandurii a deschis scorul repede, în min.7, prin Matulevicius care a marcat la colţul lung în urma unei lansări în careu venită de la Nistor, iar jucătorii de la Pandurii au încins o samba la marginea terenului. . Ocaziile au continuat să curgă la poarta echipei estone, iar în min. 35 Erico a reuşit să fructifice reluând cu capul o centrare trimisă de Eric. Brazilianul a recidivat peste 3 minute, când l-a servit perfect pe Nicandro, care a înscris după o lovitură cu capul. Prima repriză s-a încheiat cu scorul de 3-0 pentru Pandurii. 

 Pandurii se luptă de la egal la egal cu orice echipă

Echipa gorjeană a mai redus motoarele în cea de-a doua repriză şi a reuşit să înscrie doar o singură dată. Scorul final a fost stabilit de Erico, în minutul 57. Fundaşul a marcat tot în urma centrări marca Eric. 

Cristi Pustai a fost mulţumit de jocul echipei, dar nu şi de cartonaşul galben primit de un pandur: „Am făcut un meci bun şi am înscris repede, lucru pe care îl doream. Din păcate am primit un cartonaş galben pe care nu trebuia să-l primim“. Tehnicianul a mai precizat meciul cu Petrolul este deosebit de important şi că în Pandurii se va lupta de la egal cu orice adversar: „Nu ne gândim la meciul cu Hapoel Tel-Aviv, pentru că înainte este meciul cu Petrolul, care nu este nici FC Braşov, şi nici Levadia Talinn. Pandurii se luptă de la egal la egal cu orice echipă. Mai trebuie să ne punem la punct pentru că e un sistem nou. Ne-au prins bine aceste meciuri oficiale".

Preşedintele clubului, Marin Condescu, a declarat că, în urma dublei manşe, este posibil ca jucătorii să beneficieaze de o primă.: „Mă bucur că Cristi Pustai a reuşit să-i mobilizeze şi am reuşit să ne calificăm. Am negociat cu ei în privinţa acordării primei pentru şase puncte, dar au fost doar patru. Înainte de meciul cu Hapoel Tel Aviv va fi un meci deosebit de frumos cu Petrolul şi pentru noi trebuie să fie pe primul loc spectacolul pentru a atrage cât mai mulţi oameni pe stadion. Ne vor lipsi oamenii de acasă la Cluj, dar cei de acolo sunt cunoscători de fotbal“. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite