FOTO Mii de târgujieni au venit în centrul oraşului pentru a se bucura de focul de artificii care a marcat intrarea în noul an

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mii de târgujienii au venit în centrul municipiului pentru a urmări focul de artificii de peste zece minute organizat de primărie.

Câteva mii de târgujieni au venit la miezul nopţii în centrul municipiului pentru a admira focul de artificii organizat de primărie şi pentru a ciocni un pahar de şampanie la trecerea în noul an. Spectacolul de lumini a durat 12 minute, iar mulţi dintre cei prezenţi l-au filmat sau fotografiat cu telefoanele mobile. „A durat foarte mult. Am îngheţat de frig, dar a meritat. Am avut ce vedea. A fost cel mai lung foc de artificii din ultimii ani. A fost ceva special. Am venit cu copiii pentru că au dorit foarte mult să vadă focul de artificii“, a spus Mihai Colţescu, unul dintre cei care urmărit spectacolul de artificii din centrul oraşului. 

De asemenea, pe lângă focul de artificii a mai avut loc şi un spectacol de lumini gen laser. 

 Primăria a alocat 7500 de lei pentru focul de artificii. 

Nu au fost înregistrate evenimente neplăcute. Poliţiştii au fost la datorie şi au dirijat circulaţia, pentru a evita producerea de ambuteiaje. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite