FOTO Mai marii judeţului au alergat la Crosul Tineretului: printre participanţi s-a numărat şi Ion Călinoiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei dintâi oameni ai judeţului şi ai municipiului Târgu Jiu au alergat astăzi la Crosul Tineretului, alături de sute de elevi, studenţi şi sportivi.

Printre participanţii la cursă s-au numărat Ion Călinouiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, prefectul Claudiu Teodorescu, Aurel Popescu, viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Ion Işfan, şi Horaţiu Gorun, directorul Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret. Crosul s-a desfăşurat pe o lungime de 1000 de metri. Cum era de aşteptat, şefii de instituţii au terminat concursul printre ultimii. Ion Călinoiu era vizibil afectat de efort la finalul cursei. „Mi-am stabilit un anumit ritm pentru a putea încheia cursa. Respir adânc pentru a-mi reveni“, a spus Ion Călinoiu. 

Crosul Tineretului a ajuns la cea de-a VII-a ediţie

Crosul Tineretului se află la cea de-a VII-a ediţie. „În acest an, acţiunile au fost desfăşurate în toată ţara. Şi târgul de joburi a avut loc în toate oraşele ţării“, a precizat Horaţiu Gorunm directorul Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret.

Prefectul de Gorj, Claudiu Teodorescu, a spus că participarea şefilor de instituţii a reprezentat un semnal de susţinere a tineretului: „Este o idee extraordinar de bună. Alături de tinerii participanţi suntem şi noi, oameni din administraţie, care am arătat că vrem să-i susţinem“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite