FOTO Energia Târgu Jiu s-a distrat cu echipa belgiană Okapi Aalstar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Energia s-a impus la o diferenţă de 30 de puncte
Energia s-a impus la o diferenţă de 30 de puncte

Energia Târgu Jiu a debutat marţi, seara, cu o victorie neaşteptată, având în vedere proporţiile scorului şi a faptului că a pornit cu şansa a doua, în 16-mile Eurochallenge. Echipa gorjeană a învins la o diferenţă de peste 30 de puncte pe Okapi Aalstar, din Belgia.

Jocul a fost echilibrat în primele minute, asta şi pentru că baschetbaliştii echipei gorjen au început cu teamă faţă de adversarul care era cotat cu prima şansă. Energia a încheiat prima repriză cu un avantaj minim, 20-19. Echipa gorjeană a continuat să se distanţeze în repriza a doua. După cinci minute, Energia s-a distanţat la 11 puncte, 59-39. În continuare, Energia a nu a dat nicio şansă adversarului, care nu s-a ridicat la valoarea echipei române. Scorul după primele trei reprize era unul neverosmil pentru cel mai optimist suporter al echipei, gorjene, 61-48.

Troupe, cel mai bun marcator

Energia a făcut show în ultima repriză şi şi-a îngenunchiat adversarul. Baschetbaliştii echipei gorjene au înscris din toate poziţiile, în timp ce adversarii au comis o sumedenie de greşeli în ofensivă. Astfel, scorul a crescut şi a ajuns în final la 93-60. Troupe a fost cel mai bun marcator al  Energiei, cu 22 de puncte. 

La final, spectatorii din Sala Sporturilor din Târgu Jiu au fost extaziaţi de victoria obţinută şi baschetabliştii au fost felicitaţi în modul caracteristic de două ori.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite