FOTO Andreea Marin, vânzătoare în Piaţa Centrală din Târgu Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Marin a lucrat ca vânzătoare, pentru o cauză umanitară
Andreea Marin a lucrat ca vânzătoare, pentru o cauză umanitară

Zâna surprizelor a participat la o acţiune umanitară. Andreea Marin a îmbrăcat un costum popular gorjenesc şi a vândut într-un magazin din Piaţa Centrală a municipiului Târgu-Jiu.


Cumpărătorii au avut o mare surpriză când au văzut că în spatele tejghelei se află chiar Andreea Marin. Aceasta a vândut produsele unui cunoscut lanţ de magazine din Gorj, iar o parte din încasări vor fi direcţionate către o familie sărmană din comuna Câlnic, pentru a avea ce să pună pe masa de Paşte. „Vrem să facem astăzi o faptă bună şi mâine încă una. Dacă fiecare dintre noi ar pune umărul şi ar face o faptă bună măcar o dată la o jumătate de an, cred că lumea noastră ar fi mai bună“, a spus Andreea Marin.  
Povestea celor micuţi a fost spusă chiar de Andreea Marin: „Mămica lor este plecată demultă vreme la muncă în străinătate, împreună cu frăţiorul lor care are 15 ani. Sunt în grija tatălui, care se chinuie să găsească de lucru cu ziua. Aceşti pitici, care au cinci ani şi ceva, pentru că sunt născuţi la diferenţă de şapte luni. Au o viaţă grea. Ne-am hotărât să-i ajutăm în felul următor. În carmangerie o să vindem produsele şi un mic procent o să le revină celor doi micuţi ca să aibă o masă cu tot ce le trebuie de Paşte. Dacă ne dăm mâna, vor avea o masă îndestulată de Paşte şi, mai mult decât atât, îşi vor face provizii şi de acum încolo“.
Una dintre cliente a fost uimită să o întâlnească pe Andreea Marin: „E frumoasă şi e tânără. Mi-a făcut plăcere să o văd. E plină de viaţă“.
 
«Şcoala mamelor», la Sala Sporturilor

Vedeta TV va sta în Gorj două zile. În această seară, aceasta va participa la un eveniment la Sala Sporturilor din Târgu Jiu, în cadrul proiectului «Şcoala mamelor», care a fost iniţiat de organizaţia pe care o conduce. „Intrarea este gratuită şi participanţii vor primi şi daruri. O să avem o seară frumoasă de inspiraţie“, a precizat Andreea Marin.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite