Fosta soţie a ex capului lumii interlope din Gorj, director general al Departamentului pentru Românii de pretutindeni

0
0

Alina Hagima, director general al Departamentului pentru Românii de pretutindeni, este fosta soţie a lui Coco Păun, un personaj care a face parte din lumea interlopă şi a condus chiar o grupare destructurată de poliţişti.

Informaţia a fost furnizată de Asociaţia Dreptatea Românească. Organizaţia susţine că Alina Hagima nu lipseşte niciodată din vizitele externe ale lui Stanoevici şi că ea ar fi, de fapt, cea care s-a ocupat în mod direct de organizarea alegerilor din Diaspora.

Ceea ce am descoperit depăşeşte orice imaginaţie. Alina Hagima, fostă Preoteasa, fostă Păun, este simbolul cumetriei politice româneşti, un exemplu perfect de cum fata tatii reuşeste să ajungă pe cele mai înalte culmi ale puterii, beneficiind în mod direct de relaţiile de rudenie sau de putere. Chiar dacă CV-ul doamnei Hagima lipseşte de pe internet am reuşit să-i reconstituim o parte a trecutului demn de filmele cu de toate. Pe scurt, Alina este fată de baron local, fostă soţie de interlop, soră de fin şi coleg al lui Victor Ponta şi actuală soţie de funcţionar public. Căsătorită la 18 ani cu Coco Păun cunoscutul interlop gorjean, Alina este fiica lui Constantin Preoteasa  un baron local care, în anul 2004, l-a ajutat pe Victor Ponta să câştige un loc de deputat în Parlamentul României. Fratele său, Claudiu Preoteasa a fost coleg cu Victor Ponta în corpul de control al lui Adrian Năstase şi apoi a avut o evoluţie politică spectaculoasă în prezent ocupând funcţia de vicepreşedinte al Administraţiei Fondului pentru Mediu", precizeaza Asociatia Dreptatea Romaneasca, 

Fostul soţ al Alinei Hagima, relaţie periculoasă cu Bianca Drăguşanu

ONG-ul a analizat activitatea profesională a Alinei Hagima şi a descoperit situaţii incredibile: „După căsătoria cu interlopul Coco Păun se pare că aceasta s-a implicat activ în afacerile soţului drept dovadă fiind probele aflate la dosarul penal nr. 128999/2001, al Judecatoriei Tirgu-Jiu. Conform acestor probe (înregistrări ale Serviciului Roman de Informaţii) Alina l-a rugat pe fratele Claudiu Preoteasa sa faca rost de acte medicale care să ateste ca soţul ei, Coco Paun, nu poate suporta regimul de detenţie. Astfel, Claudiu Preoteasa, fost membru în Consiliul Naţional de Conducere al Tineretului Social Democrat, trebuia să se ocupe de plasarea a 2.000 de dolari pentru obţinerea respectivelor certificate".

Fostul soţ al Aline Hagima a avut o relaţie şi cu Bianca Drăguşanu, care l-a acuzat că a bătut-o şi ameninţat-o în mai multe rânduri. 

Mai multe - Târgu-Jiu

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite