Firma lui Sarcină a primit un ultimatum din partea directorului CNADNR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Narcis Neaga, directorul general al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri din România (CNADNR), a dat un ultimatum societăţii Coremi, deţinută de omul de afaceri Nicu Sarcină, pentru a aduce în staţiile de pe drumurile naţionale din Gorj utilajele de deszăpezire

Firma lui Sacină a câştigat licitaţia de efectuare a lucrărilor de deszăpezire a drumurilor naţionale, dar, până acum, nu a prezentat utilajele cu care vor fi efectuate intervenţiile. 

Firma lui Nicolae Sarcină trebuie să asigure în total peste 60 de utilaje de deszăpezire, dintr-un necesar de 73. 

Contractul are o valoare de opt milioane de lei şi este valabil pe o perioadă de 20 de luni. Autorităţile din Gorj au început deja să caute alte utilaje de deszăpezire.

Firma lui Nicolae Sarcină trebuie să asigure în total peste 60 de utilaje de deszăpezire, dintr-un necesar de 73. Contractulu care are o valoare de opt milioane de lei şi care este valabil 20 de luni.

„Dacă în termen de şapte zile nu îşi vor duce utilajele în bază, vom rezilia contractul“

Narcis Neaga i-a transmis un avertisment reprezentanţilor firmei lui Sarcină:

Sarcină

Acesta este un avertisment public pentru Coremi. Dacă nu respectă contractul, fără nicio ezitare, el va fi reziliat. Nimeni nu îşi poate permite să nu respecte condiţiile unui contract, mai ales că este vorba de deszăpezire. Le-am dat avertizări, notificări, dacă în termen de şapte zile nu îşi vor duce utilajele în bază, vom rezilia contractul. Vom avea soluţii, dar dacă ei nu îşi respectă obligaţiile, vom rezilia contractul nu ne ţin ei pe noi în şah! Nu jucaţi şah cu noi! Firma Coremi va fi trecută pe lista neagră a CNADNR! Avem cu ce să ne ocupăm de deszăpezire, există discuţii cu alte firme, plus utilajele proprii ale SDN. Deocamdată, aşteptăm decizia Coremi”.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite