Farsă sinistră a unor părinţi pentru fiica lor. Ce veşti cumplite a aflat o studentă dintr-o scrisoare primită de la mama ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scrisoarea, o farsă macabră a părinţilor
Scrisoarea, o farsă macabră a părinţilor

Părinţii unei tinere i-au făcut o farsă sinistră unicei lor fiice pentru a se răzbuna pe ea. Astfel, mama fetei i-a trimis o scrisoare prin care o anunţa tot felul de lucruri teribile: casa a fost vândută, tatăl a ajuns îngrijitor la cimitir, iar un cămătar căruia îi datorează bani i-a ameninţat că o va lua pe fata să lucreze pentru el.

Ana a primit o scrisoare înspăimântoare de la părinţii ei. Misiva a fost publicată pe site-ul cespun.eu. Tânăra este informată de mama ei că locuinţa a fost vândută, iar toate lucrurile ei au fost donate unui orfelinat, tatăl s-a angajat la cimitir, iar o mătuşa a murit şi a fost incinerată, dar s-a propagat un incendiu pentru că era consumatoare de tării: „Când veni veni în vacanţă, s-ar putea să nu mai recunoşti casa ... pentru că ne-am mutat. Tatăl tău este bine şi el. Şi-a schimbat locul de muncă. Acum este şef. E singur în departamentul său, dar lucrează peste câteva sute de oameni. E îngrijitor la cimitir. (...) Mătuşa Margareta a murit. Am aflat că avea o pasiune nebună pentru spirt. I-am îndeplinit dorinţa şi am incinerat-o. A durat patru ore să stingem incendiul“.

Scrisoare

Ana, ameninţată de un cămătar că va deveni prostituată

Mama Anei îi mai transmite că are probleme cu achitarea unei datorii către un cămătar, iar acesta i-a ameninţat într-un mod macabru: 

„A primit o scrisoare de la cămătarul de la care am luat banii pentru casă. Ne-a spus că am rămas în urmă cu rata şi că avem la dispoziţie trei zile să-i dăm banii. Dacă nu reuşim, a zis că are un loc de muncă perfect pentru tine. Sunt curioasă la ce s-a gândit. Draga mea te aşteptăm acasă!“

La final mama i-a spus că este vorba de o glumă, un răspuns la o farsă pe care tânăra le-o făcuse şi lor în acelaşi mod, printr-o scrisoare în care îţi anunţa părinţii că a fugit de acasă cu noul iubit bolnav de SIDA cu care consumă marijuana, că locuieşte cu el într-o rulotă şi că aşteaptă un copil. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite