Fără Anton şi Elton în meciul cu Poli Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pandurii va disputa un meci foarte important
Pandurii va disputa un meci foarte important

Pandurii are problele mari la mijlocul terenului pentru că în meciul cu Poli Iaşi, din această seară, de la ora 20.30, vor lipsi două piese de bază. Este vorba de Elton şi Anton, care sunt suspendaţi pentru cumul de cartonaşe galbene.

Petre Grigoraş speră că va reuşi să suplinească lipsa celor de doi mijlocaşi. „Să sperăm că Răduţ se va reface. Nu este apt 100%. Revine Roman şi sperăm că va fi un plus în atac. Din păcate, pierdem cei doi mijlocaşi centrali care au avut o evoluţie bună. O să încercăm să acoperim golurile lăsate. Datoria celor care vor intra e să-i înlocuiască. Este un meci foarte important, atât pentru noi, cât şi pentru Iaşi. Diferenţa de puncte este foarte mică. Am avut neşansa de a se accidenta Mevlja şi Paraskevas, iar acum dubla suspendare a lui Elton şi Anton“, a spus Grigoraş. 

Răduţ a revenit în lot

Mijlocaşul Mihai Răduţ face parte din lotul deplasat de Petre Grigoraş în Copou şi are şanse să intre pe teren contra moldovenilor. Mijlocaşul de 24 de ani a ratat ultimele 6 etape de Liga 1 din cauza unor probleme medicale, ultima partidă de prima ligă în care pandurii au beneficiat de aportul lui Răduţ fiind victoria cu Oţelul cu 4-0 la Târgu Jiu la finele lunii septembrie. În acest răstimp, jucătorul cu numărul 8 de la Pandurii a mai bifat un singur meci, în Cupa României în victoria echipei noastre din optimi de la Galaţi, scor 3-2. Până să se accidenteze prima oară, Răduţ fusese titular la Pandurii în primele 9 etape ale sezonului. „Nu ştiu dacă va juca, dacă o să încep cu el sau va fi o soluţie de rezervă“, a spus Grigoraş. 

Meci de luptă

Tehnicianul echipei gorjene consideră că meciul de la Iaşi va fi unul de luptă, pentru că terenul va fi foarte greu: „Iaşiul nu este o echipă în derivă. Am urmărit partida cu Craiova şi alte meciuri. Nu trebuie să ne luăm după locul din clasament, ci de jocuil pe care-l ocupă. Va fi un meci de luptă. Vremea va fi destul de urâtă şi minus câteva grade. Să sperăm că o să fim mai norocoşi şi vom câştiga cele trei puncte“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite