Falsul patron care îşi ademenea victimele cu locuri de muncă iluzorii pentru a le viola a fost arestat. Nicolae Constantinescu a tâlhărit şi o judecătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Târgu Jiu, a fost arestat preventiv, după ce a încercat să violeze o tânără din Craiova, căreia îi promisese că o angajează la Complexul Energetic Oltenia. Nicolae Constantinescu mai este suspect şi în alte cazuri de tentativă de viol.

Nicolae Constinescu, în vârstă de 37 de ani, din Târgu Jiu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru tentativă de viol şi tâlhărie. Acesta este acuzat că a ademenit o femeie din Craiova, asistent medical de profesie, la marginea unei cariere din Bâlteni, sub promisiunea unei angajări în cadrul Complexului Energetic Oltenia. Agresorul a dus-o pe victimă într-o zonă împădurită şi a încercat să întreţină relaţii sexuale cu aceasta. Femeia a scăpat de agresor, însă acesta a tâlhărit-o, furându-i bijuteriile şi banii. 

Nicolae Constantinescu este recidivist

Nicolae Constantinescu este recidivist. Acesta a mai fost condamnat pentru tâlhărie, victima sa fiind o judecătoare.

Acesta mai este cercetat într-un dosar penal pentru tentativă de viol, în oraşul Rovinari. Constantinescu a fost prins în urma plângerilor depuse de victimele sale. Oamenii legii au exitins ancheta pentru a afla dacă agresorul a făcut şu alte victime. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite