Energia, la un meci de accederea în Final Four

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de handbal gorjeană Energia va juca vineri, la Bucureşti, meciul retur din sferturile de finală ale Cupei României împotriva echipei CSM Bucureşti.

Energia poneşte cu un avantaj de şapte goluri obţinut în urma meciului tur, de la Târgu Jiu, dar echipa bucureşteană s-a întărit. Benedict Geamănu, preşedintele echipei de handbal Energia, care ocupă penultimul loc în clasamentul primei ligi, spune că formaţia este în formă şi dat dovadă că practică un joc buna: „Lucrurile stau bine în momentul de faţă, ultimele evoluţii au fost foarte bune pentru echipa noastră, chiar dacă unul dintre meciurile pe care le-am avut s-a terminat cu o înfrângere, dar am fost victima arbitrilor. Un meci anterior, meciul de tur cu CSM l-am câştigat fără probleme, echipa a jucat foarte bine, dar nici un meci nu seamănă unul cu altul. Meciul care va fi vineri de la ora 18.00, la Bucureşti, va fi un meci foarte greu, pentru că CSM s-a prezentat la primul meci fără câţiva jucători care erau suspendaţi, între timp au mai făcut şi vreo două transferuri şi meciul va fi foarte greu, pentru că ei, ca o echipă care se respectă, au ca obiectiv şi câştigarea Cupei României. Eu cred că echipa noastră, fiind în momentul de faţă foarte bine pregătită,  se exprimă foarte bine în meci, am reuşit şi noi un transfer care credem că ne va ajuta foarte mult şi la acest meci şi la meciurile care urmează. Ca şanse, e greu de spus, dar eu cred că ţinând cont de scorul care a fost în tur, cu toate că şapte goluri în handbal  nu mai înseamnă în momentul de faţă foarte mult, eu cred că plecăm cu un mic avantaj. N-ar fi o surpriză să mergem mai departe, pentru că în momentul de faţă noi jucăm bine. Încercăm să ne facem jocul şi noi mergem, cum v-am mai spus, la victorie la acest meci, nu abordăm meciul ca un meci de calificare, adică că am putea pierde la un anumit scor. Nu, noi mergem să câştigăm acest meci. Băieţii sunt foarte bine montaţi, determinaţi, vor să ne calificăm în Final Four“.

Preşedintele echipei a spus că principalul obiectiv este salvarea de la retrogradare: „Pentru noi, principalul obiectiv este salvarea de la retrogradare, dar câştigând un meci pe teren propriu la o diferenţă de şapte goluri, normal că îţi doreşti să accezi în turul următor. Băieţii sunt montaţi, toată lumea este determinată, se vor dărui 100% pentru acest meci şi scopul final este calificarea în Final Four“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite