Energia a fost învinsă de SCM U Craiova în ultima secundă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Darby a fost cel mai bun marcator pentru Energia

Energia a condus tot meciul cu SCM U Craiova, dar a pierdut chiar în ultima secundă de joc, prin coşul de 3 puncte înscris de Bureau.

Craiova a început mai vine meciul şi a conducea, după primele două minute, 7-2. Energia a revenit şi a preluat conducerea. Echipa gorjeană a început să se distanţeze spre finalul primei reprize. Şi în repriza a doua, Energia s-a aflat la cârma meciului. Cea mai mare diferenţă a fost de 17 puncte, 38-21. Antrenorul Antonis Constantinidis face mai multe schimbări neinsiprate, iar Craiova reuşeşte să se apropie de Energia la finalul celei de a doua reprize la 8 puncte. 

Repriza a III-a a fost echilibrată. Energia a început bine, dar Craiova a revenit şi a reuşit să se apropie la numai 5 puncte. În utlima repriză, Energia a părut să nu aibă probleme în privinţa câştigării meciului, însă Milosevici a comis un fault imediat după ce Craiova a repus mingea în joc, gest inexplicabil în condiţiile în care Energia trebuia să prelungească atacul oaspeţilor. Craiova s-a apropiat la numai un punct de Energia, după care Troupe a fost faultat, dar a reuşit să înscrie doar una dintre loviturile libere. Vlaicu nu s-a apărat foarte bine la Bureau, care a reuşit să marcheze chiar în ultima secundă de joc, printr-o aruncare spectaculoasă de 3 puncte. 

Andelko Mandici, antrenorul echipei SCM U Craiova, s-a arătat mulţumit de rezultat, în condiţiile în care au lipsit doi jucători de bază: „Ne-am dorit victoria şi trebuie să-mi felicit jucătorii că au reuşit să câştige“. 

Constantinidis a ameninţat cu plecarea

Antonis Constantinidis a avut declaraţii dure, ameninţând chiar cu plecarea: „Pentru mine a fost o experienţă neobişnuită, în special,  în ceea ce priveşte atitudinea anumitor jucători. Va trebui să mă gândesc şi să vorbesc şi cu management-ul dacă voi mai continua aici, deoarece s-au întâmplat foarte multe lucruri care nu îmi plac. Când se întâmplă astfel de lucruri, eu îmi fac bagajele şi merg acasă. Nu ştiu cum se lucrează aici,  dar antrenorul este singurul responsabil pentru cine intră în teren şi cine nu. De asemenea, antrenorii sunt responsabili de eşecuri, la fel cum eu sunt responsabil pentru cel de astăzi“, a declarat antrenorul cipriot, citat de sportingorj.ro.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite