Elevii unui liceu din Gorj au aflat cu câteva ore înainte de începerea şcolii că vor face cursuri online

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii de la Liceul Teoretic Novaci vor face cursuri conform scenariului „roşu“
Elevii de la Liceul Teoretic Novaci vor face cursuri conform scenariului „roşu“

Elevii de la Liceul Teoretic Novaci au aflat duminică seară că nu vor merge luni la şcoală, după ce aproape toate cadrele didactice au intrat în carantină.

Profesorii au participat la o şedinţă la care a fost prezent un dascăl confirmat cu COVID-19. Directorul liceului din Novaci, Mădălina Popica, a anunţat, într-o postare pe pagina de Facebook a liceului, că profesorii au decis să facă orele online, în mod voluntar: „Prin decizia pe care aţi luat-o astăzi, aceea de a face voluntariat prin predarea online, aţi dovedit că meritaţi tot respectul comunităţii. Puţini mai sunt cei ce cred în dascăli! Am fost şi suntem adesea ţinta sigură a multora. Dar azi, dascălii liceului din Novaci au demonstrat dăruire pentru profesia aleasă, dragoste pentru elevi şi grijă pentru părinţi“. 

Directorul unităţii de învăţământ le-a transmis elevilor să fie puternici, pentru a trece peste această perioadă: „Faptul că nu vom fi alături decât online, că nu vă vom vedea zâmbetele sau îngrijorările fireşti oricărui început decât pe un ecran rece, că nu ne vom putea saluta absolvenţii care obişnuiau să fie prezenţi şi ei, plini de nostalgie, faptul că nu vom împărtăşi amintirile vacanţei, totul ni se pare straniu!

Însă, gândul meu, ca dascăl, zboară spre fiecare elev, spre fiecare părinte, pentru că aşa m-am obişnuit: să vă consider parteneri în realizările liceului!

Sper din tot sufletul că sunteţi adolescenţi puternici! Că o să treceţi peste perioada absenţei fizice de la şcoală, păstrând un program riguros pentru formarea şi pregătirea voastră“.

Vă mai recomandăm să citiţi 

Cum au salvat de la distrugere voluntarii inimoşi ai „Ambulanţei pentru Monumente“ o culă din Oltenia

Calvarul vechi de 20 de ani al unor săteni din Gorj. Drumul de acces s-a surpat, iar nimeni nu l-a mai reparat

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite