Elevii gorjeni care au nevoie de consiliere au la dispoziţie un număr de telefon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii care se simt afectaţi de pandemie pot să apeleze la ajutorul unui specialist
Elevii care se simt afectaţi de pandemie pot să apeleze la ajutorul unui specialist

O linie telefonică este pusă la dispoziţia elevilor din judeţul Gorj care au nevoie de consiliere în perioada pandemiei de COVID-19.

Proiectul este iniţiat de Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională (CJRAE) Gorj.

Elevii care apelează numărul de telefon vor putea să discute cu un consilier şcolar. „Având în vedere contextul actual şi desfăşurarea activităţii în sistem online pentru toate unităţile de învăţământ, Inspectoratul Judeţean Şcolar şi CJRAE Gorj vin în sprijinul dumneavoastră cu o line telefonică directă începând cu data de 10 noiembrie 2020, unde specialiştii din cadrul CJRAE Gorj vă vor sta la dispoziţie pentru a vă oferi sprijin psihopedagogic pentru dificultăţi emoţionale şi comportamentale cu care vă confruntaţi în această perioadă. Zilnic, în intervalul orar 8:00-16:00, la numărul de telefon dedicat pentru consilierea psihopedagogică la distanţă - 0762.248.881 un profesor consilier şcolar va răspunde apelurilor dumneavoastră.

În cazul în care doriţi să ne contactaţi online, puteţi să ne transmiteţi nevoile dumneavoastră şi prin intermediul poştei electronice la adresa consiliere@cjraegorj.ro“, se arată într-o informare semnată de Claudia-Ofelia Tulpan, director CJRAE Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite