Efectele Brexitului asupra cuplului gay format dintr-un fost preot britanic şi un tânăr român. „Aceste diferenţe politice nu ne vor distruge relaţia“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Philip Clements şi românul Florin Marin sunt căsătoriţi din anul 2017                              FOTO: Kent Online
Philip Clements şi românul Florin Marin sunt căsătoriţi din anul 2017                              FOTO: Kent Online

Povestea neobişnuită de iubire a unui cuplu gay format dintr-un preot pensionar britanic şi un tânăr român a făcut înconjurul lumii.

Povestea neobişnuită de iubire a unui cuplu „gay“ format dintr-un preot pensionar britanic şi un tânăr român a făcut înconjurul lumii ca urmare a diferenţei de vârstă. Philip Clements (foto jos dreapta) are vârsta de 80 de ani şi Florin Marin (stânga) a împlinit 25 de ani. Cei doi chiar s-au căsătorit în urmă cu aproape doi ani, iar acum au o relaţie la distanţă.

Preotul pensionar trăieşte în localitatea Eastry, din Anglia, iar Florin locuieşte în Spania, în Alicante, unde lucrează la o firmă de închirieri auto. Într-un interviu oferit de cei doi publicaţiei „Kent Online“, Clements şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la faptul că Brexitul îi va afecta relaţia cu partenerul său român:

„Călătoria va fi mai dificilă şi nu o să mai am accesul complet deschis şi uşor spre continent. Nu ştiu dacă voi avea nevoie de o viză pentru a merge în Spania sau România. Dar asta nu ne va despărţi. Brexit nu înseamnă Brexit pentru mine si Florin. Aceste diferenţe  politice nu ne vor distruge relaţia. Poate o va face puţin mai dificilă“, a precizat pensionarul.

florin marin

Acesta a votat pentru rămânerea Angliei în Uniunea Europeană. Şi românul este preocupat: „Cu venirea Brexitului, vom vedea dacă va fi o mare problemă pentru noi. Nu-mi place să am viză când vin în Anglia şi este ridicol pentru mine, căci sunt căsătorit cu un bărbat britanic“.

Vor să se mute din  nou împreună 

Philip Clements l-a cunoscut pe românul Florin Marin în urmă cu patru ani, pe un site de întâlniri online. S-au căsători în primăvara anului 2017, cu toate că regulamentului Bisericii Angliei împiedică preoţii să se căsătorească cu persoane de acelaşi sex. Clements şi-a vândut locuinţa din Anglia, iar o parte din bani i-a folosit pentru a cumpăra un apartament în Bucureşti, unde spera să înceapă o viaţă nouă alături de partenerul său.

Locuinţa a fost transferată pe numele românului, iar după câteva săptămâni cei doi s-au despărţit. Între timp, Florin s-a stabilit în Spania, unde a avut o relaţie cu un om de afaceri. În primăvara anului trecut, cei doi s-au împăcat, dar continuă să trăiască separat. Potrivit publicaţiei britanice, Clements şi Marin au petrecut o săptămână împreună, iar fostul preot vrea ca să se mute din nou cu partenerul său. „Florin va căuta un loc mic unde să locuim. Acolo voi petrece două luni cu el şi în fiecare a treia lună mă voi întoarce în Anglia“, a mai precizat Clements.

Florin este originar din judeţul Dâmboviţa şi a plecat în Anglia în anul 2015. Acesta a terminat Liceul din Vişina, în 2013, dar nu a reuşit să promoveze examenul de Bacalaureat, după care a lucrat în Bucureşti.  

Târgu-JiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite