Doi gorjeni au ajuns la spital după ce au fost răniţi de petarde. Unul dintre ei şi-a pierdut un ochi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doi gorjeni au ajuns la spital cu răni provocate de petarde                                          Foto: Arhivă
Doi gorjeni au ajuns la spital cu răni provocate de petarde                                          Foto: Arhivă

Doi gorjeni au fost răniţi în noaptea de Revelion şi au ajuns la spital în urma folosirii în mod necorespunzător a petardelor.

La Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu au ajuns, la scurt timp după trecerea în noul an, doi pacienţi care au suferit leziuni la faţă, ochi şi mână ca urmare a exploziei petardelor. 

„Este vorba despre un bărbat în vârstă de 64 de ani, care este in prezent internat la Secţia de Ortopedie cu degetele de la mâna stângă afectate de o petardă. Va fi supus unei intervenţii chirurgicale. Din păcate, am avut şi un tânăr de 37 de ani, care a fost adus la UPU, după ce o petardă i-a distrus ochiul şi mâna. A fost adus în stare gravă şi a fost transferat la Craiova. Acesta şi-a pierdut unul dintre ochi şi avea leziuni şi la nivelul unui braţ“, a transmis Mihaela Ţicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu.

Femeie în stare de ebrietate adusă la UPU

De asemenea la UPU a mai ajuns şi o femeie în stare de ebrietate. „În total, au fost 12 pacienţi care s-au prezentat la UPU de la ora 20:00 /31.12.2021 până la ora 8:00/, pe 1.01.2022“, a precizat instituţia. Cel mai probabil astăzi vor fi mai multe cazuri.

Poliţiştii au deschis o anchetă după ce un bărbat a fost rănit de o petardă

Poliţiştii au deschis o anchetă după ce un bărbat din oraşul Filiaşi a fost rănit de o petardă în timp ce se afla în comuna gorjeană Turburea. 

„La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Cărbuneşti şi lucrători din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu-Cărbuneşti, iar din verificările efectuate a reieşit faptul că un bărbat de 37 de ani, din oraşul Filiaşi, în timp ce se afla pe raza comunei Turburea, ar fi introdus o petardă într-o ţeavă metalică, pentru a-i creşte intensitatea sonoră, iar în momentul în care a aprins-o, aceasta i-a explodat în faţă, provocându-i leziuni.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi efectuarea de operaţiuni cu articole pirotehnice, fără drept“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj.


Vă recomandăm să citiţi şi 

Apă dusă cu cisterna pentru pensiunile din Rânca. Unităţile de cazare se confruntă cu lipsa acesteia VIDEO

Spitalul Judeţean Târgu Jiu face zeci de angajări pentru a depăşi valul cinci al pandemiei de COVID-19

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite