Diriginte de poştă, reţinut pentru cămătărie. Este acuzat că le dădea subalternilor bani cu camătă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dumitru Copaci, şeful Poştei din Mătăsari, a fost reţinut pentru 24 de ore pentru cămătărie. Acesta este acuzat că i-a împrumutat pe mai mulţi subalterni cu diverse sume de bani.

Oamenii l-au denunţat pe şeful lor. Anchetatorii l-au reţinut pe o perioadă de 24 de ore, iar suspectul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv.

„Se pare că în perioada 2016 – 2018 ar fi primit bani şi bijuterii de la diferite persoane şi a refuzat să le mai înapoieze, iar acestea au depus plângeri penale“,

a spus Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Nu are voie să mai fie diriginte de poştă

Procurorii au cerut arestarea preventivă, dar Judecătoria Motru a decis că directorul poştei din localitatea Mătăsari să fie cercetat în stare de liberate. Dumitru Copaci nu are voie să lucreze ca diriginte de poştă pe perioada cercetărilor. „Impune inculpatului Copaci Dumitru să respecte pe durata controlului judiciar următoarele obligaţii: să nu se apropie de persoanele vătămate Chetrariu Ramona Elena şi Maleş Vasilica sau de membrii familiilor acestora, (…) precum şi de ceilalţi angajaţi care deservesc Oficiul Poştal din comuna Mătăsari; să nu exercite activitatea de diriginte al Oficiului Poştal din comuna Mătăsari; să nu conducă nici un fel de vehicule şi să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte arme”, se arată în sentinţa judecătorească.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite