Directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj, înlocuit din funcţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudiu Constantinescu este noul director al Ambulanţei Gorj
Claudiu Constantinescu este noul director al Ambulanţei Gorj

Constantin Mitroi a fost înlocuit din funcţia de director al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj. Contractul acestuia s-a încheiat ieri şi nu a mai fost prelungit, aşa cum s-a întâmplat cu toţi ceilalţi directori ai serviciilor de ambulanţă din  toată ţară.

Ministrul Sănătăţii a refuzat să îi mai prelungească mandatul. 

Noul director al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj este Claudiu Constantinescu,care ocupa de puţin timp postul de director medical al Ambulanţei Gotj, după plecarea lui Dan Vâlceanu. 

Constantin Mitroi a revenit pe postul de jurist al SJA Gorj.

Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj a fost implicat în mai multe scandaluri. Cel mai grav a fost cu privire la decesul şefului Sanepid din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Gorj. Adrian Dobrin, care era infectat cu SARS-CoV-2 şi avea plămânii afectaţi în proporţie de 95% a fost transportat cu o ambulanţă către un spital din Bucureşti, dar, în apropiere de Râmnicu Vâlcea, ventilatorul nu a mai funcţionat din cauză că nu mai era alimentat corespunzător cu energie. Pacientul a fost dus la Unitatea de Primiri Urgenţe din Rm. Vâlcea, unde a survenit decesul. 

Corpul de Control al Prefectului a efectuat un control la Serviciul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, unde au fost constatate numeroase nereguli, astfel că prefectul de Gorj, Corneliu Răducan, i-a cerut demisia. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite