Dian Popescu, trimis în judecată după ce a fost ales senator

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dian Popescu va fi judecat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
Dian Popescu va fi judecat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

Preşedintele PNL Gorj, Dian Popescu, proaspăt ales în funcţia de senator, a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, alături de fratele său.

Cei doi au fost trimişi în judecată în calitate de administratori de firmă. Procurorii au constatat mai multe ilegalităţi la două stadioane construite de firma celor doi în localităţile Peştişani şi Scoarţa. Acesta va mai fi judecat pentru că i-ar fi dat primarului comunei Peştişani mită înainte de campanie electorală din anul 2008.
Şase inculpaţi au fost trimişi în judecată în dosarul penal Pavel-Dian. Este vorba de primarul din Peştişani, Florin Pavel, Dian Popescu, preşedintele PNL Gorj şi proaspăt senator al USL, Gabriel Titus Popescu, fratele lui Dian Popescu, omul de afaceri Dan Radu Floarea, patron al Tech Safety, Dumitru Pârvulescu, secretar general adjunct în Ministerul Economiei şi Nicolae Isar, diriginte de şantier. Infracţiunile de care sunt acuzaţi se constau în fals, abuz în serviciu, complicitate la abuz în serviciu, luare şi dare de mită.
Pentru că este senator, Dian Popescu va fi judecat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite