Deţinuţii dau buluc la Camera Intimă ca să facă dragoste

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deţinuţii se îngrămedesc la Camera Intimă FOTO Adevarul
Deţinuţii se îngrămedesc la Camera Intimă FOTO Adevarul

Persoanele aflate în spatele gratiilor vor să petreacă, de sărbătorile de iarnă, clipe de intimitate cu persoanele iubite.

Cererile depuse de deţinuţii care vor să calce pragul Camerei Intime au crescut, în ultimul timp, ca urmare a apropierii sărbătorilor de iarnă. Peste o sută de persoane private de libertate au ajuns în acest an cu iubitele în patul din camera intimă a Penitenciarului Târgu-Jiu.
Cei mai mulţi deţinuţi au dreptul la doar două ore de intimitate, dar există şi bărbaţi care s-au căsătorit recent după gratii ca să aibă parte de două zile de amor. În luna decembrie, zece deţinuţi au trecut deja pragul camerei intime din Penitenciarul Târgu-Jiu. Alte cinci persoane au primit aprobare şi aşteaptă  să le vină rândul pentru a petrece clipe de amor cu persoanele iubite.

La Camera Intimă, doar cu adeverinţă de la notar

Nu orice deţinut poate să-şi aducă prietena sau soţia în camera intimă. Există reguli şi pentru prietenele deţinuţilor. Ca să poată beneficia de două ore de intimitate, îndrăgostiţii trebuie să demonstreze că, înainte să ajungă după gratii, au avut o relaţie de cel puţin şase luni. Fetele trebuie să treacă mai întâi pe la notar ca să declare pe propria răspundere că au o relaţie cu deţinutul respectiv. Cei mai fericiţi sunt cei căsătoriţi, şi asta pentru că, în loc de două ore, stau două zile la camera intimă. În 2012 au fost înregistrate 195 de vizite la camera intimă, dintre care 188 pentru două ore şi şapte pentru 48 de ore.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite