Cristi Pustai revine la Târgu Jiu. Tehnicianul „sponsorizează“ Festivalul de Folk «Poarta Sărutului» cu 80 de sticle cu vin de calitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul antrenor al echipei Pandurii, Cristi Pustai, se întoarce la Târgu Jiu. Acesta va lua parte la Festivalul de Folk care va începe astăzi, la Teatrul de Vară.

Fostul antrenor al echipei Pandurii, Cristi Pustai, va fi prezent la Târgu Jiu la Festivalul de Folk şi Baladă «Poarta Sărutului». Acesta le va oferi organizatorilor 80 de sticle cu vin de calitate. „Prietenul meu şi al nostru Cristi Pustai vine la festival cu 80 de litri de vin de Jidvei. Lumea folkului este una aparte, cu mai puţin ifose, can-canuri şi de lovituri la gioale unii altora“, a spus Viorel Gârbaciu, directorul Şcolii Populare de Artă Târgu Jiu. 

Anul trecut, Cristi Pustai s-a numărat printre sponsorii festivalului de la Târgu Jiu.

Festivalul lui Cristi Pustai

Viorel Gârbaciu a povestit că Cristi Pustai organizează în fiecare an, la el acasă, un festival mai aparte: „Este un om pe care realmente îl iubesc. Cristi Pustai face la el acasă, la Media, în prima zi a Anului Nou, un fel de altfel de festival: taie un porc, pălinăc sau ţuică tare, vin şi folkiştii de pretutindeni vin la Cristi Pustai acasă la festivalul său de Crăciun. E om treabă minunată şi sper să ajung şi eu anul acesta. Folkul este o garanţie a artei de calitate, iar împreună cu rockul sunt elementele cele mai valoroase ale muzicii româneşti“. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite