Consiliul Judeţean Gorj are un nou vicepreşedinte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorin Taşcău este noul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Gorj
Dorin Taşcău este noul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Gorj

Profesorul de matematică Dorin Taşcău, directorul Colegiului Naţional „Tudor Vladimirescu“ din Târgu Jiu, este noul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Gorj.

Cristinel Rujan şi-a dar demisia din funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, în urma alegerii sale în postul de deputat din partea PSD. 

„Prin Hotărârea Consiliului Judeţean Gorj adoptată în şedinţa ordinară din data de 18.12.2020 a încetat înainte de termen, prin demisie, funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Gorj exercitată de către domnul Ion-Cristinel Rujan, hotărâre cu caracter individual care, în conformitate cu art. 199, alin. 2 din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, a produs efecte juridice de la data comunicării către persoana căreia i se adresează“, se arată într-un comunicat de presă al Consiliului Judeţean Gorj.

Noul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Gorj a fost ales cu 23 de voturi din totalul de 31 de consilieri judeţeni. „Autoritatea deliberativă a supus la vot alegerea unui  nou vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, în conformitate cu prevederile art. 173 alin. (1) lit. a) şi alin. (2) lit. a) şi art. 188 alin. (1) şi (2) din OUG nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările şi completările ulterioare, potrivit cărora consiliul judeţean alege din rândul consilierilor judeţeni doi vicepreşedinţi, la propunerea preşedintelui sau a consilierilor judeţeni, prin vot secret, cu majoritate absolută.

Noul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Gorj este domnul Dorin-Dan Taşcău, ales cu 23 de voturi ”pentru” şi 8 ”împotrivă”, din numărul total de voturi exprimate“, se mai prezintă în comunicatul de presă.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite