Condamnat de doi ani pentru tâlhărie, prins abia acum de polițiști

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul a fost încătușat
Tânărul a fost încătușat

Un tânăr din Mătăsari, care fusese condamnat în anul 2010 la o pedeapsă de doi ani și șase luni de închisoare cu executare pentru comiterea unei tâlhării, a fost arestat marți dimineață de polițiști.

Tânărul era dat în urmărire naţională, întrucât s-a sustras executării pedepsei închisorii. Polițiștii l-au depistat într-un imobil din comuna Mătăsari, chiar în localitatea de domiciliu. „În dimineaţa zilei de 31 iulie, în jurul orei 09.30, urmare a activităţilor de investigare efectuate, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Mătăsari, l-au depistat pe Ion C., de 27 de ani, din comuna Mătăsari, judeţul Gorj, pe numele căruia, în luna martie 2010, a fost emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la 2 ani şi 6 luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie“, a spus Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.

Tânărul a fost condamnat pentru că furat traverse metalice din incinta unei cariere miniere, agresându- pe paznic. „În sarcina lui Ion C., s-a reţinut faptul că, în data de 28 august 2008, în jurul orelor 20:30, împreună cu alţi doi inculpaţi, a pătruns în incinta unei cariere miniere, iar de aici au sustras 4 traverse metalice în valoare de 1.260 de lei. Fiind surprinşi de către agentul de pază, pentru a păstra bunurile sustrase ţi a-şi asigura scăparea, au exercitat împotriva acestuia acte de violenţă producându-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare 5-6 zile de îngrijiri medicale“, a precizat Daniel Tică.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite