Concurenţă acerbă pentru postul de preot de la biserica Spitalului 700. Peste zece slujitori ai Domnului s-au înscris la concurs

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Postul se află în Târgu Jiu şi, din acest motiv, concurenţa este foarte mare
Postul se află în Târgu Jiu şi, din acest motiv, concurenţa este foarte mare

Peste zece preoţi s-au înscris, până în acum pentru ocuparea postului de părinte paroh la Paraclisul Sf. Gheorghe al Spitalului Judeţean de Urgenţă.

Concursul este organizat de Mitropolia Olteniei. În luna decembrie a anului trecut, Consiliul de Permanenţă al Mitropoliei Olteniei a aprobat scoaterea la concurs a postului de preot slujitor la Paraclisul Sf. Gheorghe al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, care aparţine de Protoieria Târgu-Jiu Sud. Dosarele candidaţilor ce îndeplinesc condiţiile de participare la examen se depun la Sectorul Administrativ al Arhiepiscopiei Craiovei, în perioada 18 decembrie 2014 – 21 ianuarie 2015. 

Postul a devenit vacant, după ce preotul Gheorghe Stoichin a fost transferat de Mitropolia Olteniei la o biserică din localitatea Câmpu Mare, în urma unor greşeli săvârşite de acesta. Părintele era angajatul Spitalului Judeţean, dar decizia Mitropoliei Olteniei a fost dusă la îndeplinire. La biserica spitalului mai slujeşte Eliodor Stoichin, fiul lui Gheorghe, care a fost implicat într-un scandal cu fostul cap al lumii interlope din Gorj, Coco Păun. Cei doi s-au aflat în conflict pentru stabilirea drepturlui de proprietate asupra unei case şi a unui imobil din Târgu Jiu. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite