Campanie umanitară organizată de liceeni pentru ajutorarea unui adolescent rămas imobilizat după un accident la schi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sub sloganul „Mihnea, sfârşitul nu-i aici!”, elevii Colegiului Naţional „Ecaterina Teodoroiu” în colaborare cu tinerii de la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu vor organiza o serie de acţiuni umanitare cu scopul de a strânge bani pentru colegul lor Florin Vîlceanu Mihnea , rămas imobilizat la pat după un stupid accident pe pârtia de schi.

 Mihnea are 17 ani, este elev în clasa a XI-a A, la Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu-Jiu. Viaţa lui Mihnea a luat o întorsătură dramatică în câteva secunde. Copilul a suferit un accident pe pârtia din Rânca, accident în urma căruia şi-a fracturat coloana vertebrală şi acum a rămas imobilizat la pat. Mihnea şi familia sa au nevoie de bani pentru tratamentul de specialitate pe care copilul îl va primi la o clinică din străinătate. Pentru a strânge banii necesari familiei Vîlceanu, elevii celor două colegii au decis, alături de profesori şi părinţi, organizarea mai multor evenimente caritabile. 

Meci de baschet caritabil

Primul eveniment va fi un meci de baschet caritabil care va avea loc la Sala Sporturilor în data de 27 ianuarie, de la ora 18.00. Intrarea în sală se va face în baza unui bilet. În pauza meciului, organizatorii au pregătit mai multe surprize muzicale şi nu numai. 

Am foarte mulţi prieteni, iar de când cu acest accident, foarte mulţi oameni se gândesc la mine, ceea ce mă impresionează. Le mulţumesc tuturor! Vreau să merg din nou!”, a transmis Mihnea de pe patul spitalului.

Elevii sunt alături de Mihnea, se gândesc mereu la el şi se roagă să se facă bine, tocmai de aceea au ales sloganul „Mihnea, sfârşitul nu-i aici!”

Mihnea mai poate fi ajutat şi prin donaţii. Vă punem la dispoziţie două conturi bancare:

- contul curent (IBAN): RO98 BRDE 200SV 0989951 2000, deschis la BRD pe numele Vîlceanu Marius Florin (tatăl lui Mihnea) 

- contul Asociaţiei „Şansa de mâine” RO11 BTRLRO NCRT 0036735202 (asociaţie nonprofit implicată în sprijinul lui Mihnea).

Târgu-JiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite