Bătrână moartă în grădină, mâncată de câini. Vecinul ei, găsit cu venele tăiate. Descoperire șocantă în Gorj

0
Publicat:

O bătrână din comuna Dănești, județul Gorj, a fost găsită moartă în grădina vecinului său. Femeia era mâncată de câini. Vecinii spun că nu o mai văzuseră de două-trei zile.

Femeia a fostă găsită decedată în grădina unei case Foto: Arhivă
Femeia a fostă găsită decedată în grădina unei case Foto: Arhivă

Mai mult decât atât, în locuință a fost găsit un bărbat cu venele tăiate, în stare de inconștiență. Acesta a fost resuscitat și și-a revenit, aflându-se în prezent la spital. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat.

Cei doi sunt cunoscuți cu viciul alcoolului și obișnuiau să se mai viziteze, pentru a consuma împreună băuturi alcoolice. „Astăzi, de dimineață (n.r. - joi, 27 noiembrie) a găsit o altă vecină decedată în grădina unui domn. Era moartă de mai mult timp, probabil, și era și mâncată de câini, o parte din ea, iar proprietarul casei a fost găsit în locuință cu venele tăiate. În prima fază s-a crezut că este mort, doar că a venit un echipaj de la Ambulanță, care l-a resuscitat și și-a revenit. Nu știm dacă la mijloc este crimă și sinucidere. Au venit cei de la poliție și se fac verificări. Erau niște oameni amărâți, care consumau alcool și se mai vizitau“, a spus primarul comunei Dănești, Mădălin Paliță.

„Era mutilată. Am rămas marcat“

Potrivit primarului, cei doi erau cunoscute ca persoane liniștite. Mădălin Paliță a povestit că a rămas marcat de această descoperire: „A fost șocant și am rămas marcat. Era mutilată. Nu mai avea față. Era de nerecunoscut“, a spus primarul.

Acesta a mai povestit că o vecină l-a întrebat pe bărbat dacă a văzut-o pe femeie, dar acesta a răspuns că nu știe nimic de ea: „Vecinii spun că nu au mai văzut-o de două - trei zile. O vecină l-a întrebat pe el dacă a văzut-o sau știe ceva de ea, dar el a spus că nu a văzut-o“.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj au transmis că polițiștii criminaliști efectuează cercetări în acest caz. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite