Bărbat cercetat penal pentru că şi-a păcălit şeful

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Un bărbat de 38 de ani, din Târgu-Jiu, este acuzat că şi-a prejudiciat angajatorul cu peste 14.000 de lei, prin delapidare şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Reprezentanţii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Gorj au finalizat cercetările faţă de târgujianul învinuit de comiterea acestor infracţiuni.

„Acesta este suspectat că, în perioada aprilie – august 2009, angajat în funcţia de operator comercial al unei societăţi comerciale din judeţul Dolj, şi-a însuşit, în interes personal, diferite sume de bani din încasările realizate în urma livrărilor de mărfuri efectuate către diverşi agenţi economici.Pentru a justifica mărfurile livrate, cât şi banii primiţi, învinuitul ar fi întocmit facturi şi chitanţe, în care a menţionat date nereale, pe care le-a depus la casieria societăţii", a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Din probatoriul administrat s-a stabilit că suspectul a prejudiciat firma la care era angajat cu suma de  la 14.800 de lei. Poliţiştii au înaintat dosarul penal la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, urmând ca procurorii care au supravegheat activităţile de urmărire penală să decidă potrivit competenţelor legale.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite