Balet, spectacol teatral şi recitaluri la „Noaptea muzeelor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La Muzeul Judeţean de Istorie vor avea loc o serie de acţiuni culturale
La Muzeul Judeţean de Istorie vor avea loc o serie de acţiuni culturale

Trei muzee din judeţul Gorj vor fi deschise în noaptea de sâmbătă spre duminică. Intrarea va fi liberă şi, în plus, vizitatorii vor putea urmări o serie de spectacole şi manifestări culturale.  Evenimentele se desfăşoară sub egida „Noaptea Muzeelor“.

Muzeul Judeţean de Istorie, Muzeul de Artă şi Muzeul de Literatură „Tudor Arghezi“ din Târgu Cărbuneşti îşi vor deschide porţile publicului, intrarea fiind liberă. La Muzeul Judeţean de Istorie vor avea loc, începând de la ora 15,00, momente artistice de balet susţinute de Studiourile „Simona Noja” din Cluj şi Asociaţia Măiasta, proiecţii de filme documentare britanice, face-painting şi educaţie muzicală. Va urma lansarea de carte „Amarul nectar” a scriitorului Lazăr Popescu, un recital de pian susţinut de Giulia Lungescu şi un spectacol teatral prezentat de elevii Colegiului Naţional „Tudor Vladimirescu”.

Recitaluri de muzică cultă la Muzeul de Artă

Şi la Muzeul de Artă din Parcul Central vor avea lor mai multe manifestări. Între orele 19:00 şi 21:00, elevii Liceului de Muzică şi Arte Plastice „Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu vor susţine un concert de muzică clasică. În continuare, vizitatorii care vor trece pragul Muzeului de Artă vor putea să asculte recitaluri de chitară, vioară şi flaut.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite