Au început lucrările de modernizare a iluminatului public din Târgu Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Au demarat lucrările de modernizare a iluminatului public din Târgu Jiu
Au demarat lucrările de modernizare a iluminatului public din Târgu Jiu

Lucrările de modernizare a iluminatului public din municipiul Târgu Jiu au demarat de astăzi. Se vor monta 1.000 de corpuri de iluminat.

Investiţia este realizată din fonduri europene. 

„Au început lucrările pentru unul dintre cele mai ample proiecte pe fonduri europene de la Târgu Jiu: modernizarea iluminatului public. În acest moment se intervine dinspre Bârseşti către centrul municipiului.

5 milioane de euro ajung în oraşul nostru doar pentru acest proiect care, pe lângă modernizarea propriu-zisă, înseamnă o scădere a costurilor pe noua reţea cu peste 40%, ceea ce reprezintă o economie substanţială la bugetul local!

Se prevede, printre multe altele, instalarea a 27 de kilometri de reţea electrică, 27 de kilometri de fibră optică şi peste 1000 de corpuri de iluminat.

Mai mult decât atât, acest proiect înseamnă o bază pentru alte proiecte europene pentru care avem finanţarea deja asigurată: INFOTRAFIC şi modernizarea transportului în comun.

Sunt proiecte ample, de durată şi vitale pentru dezvoltarea municipiului Târgu Jiu“, a transmis primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite