Asfalt nou de la Rovinari şi până la Petroşani până la sfârşitul anului. Neaga, supărat că nimeni din conducerea constructorului nu a venit la Târgu Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până la sfârşitul anului se va circula pe asfalt nou de la Rovinari la Petroşani. Acesta este angajamentul făcut de cei doi constructori care se ocupă de modernizarea Drumului Naţional 66 directorului Companiei Naţionale de Austrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), Narcis Neaga, care a venit ieri în Gorj pentru a vedea cum se desfăşoară lucrările.

Narcis Neaga a spus că pe tronsonul cuprins între Rovinari şi Bumbeşti Jiu se va turna asfalt de uzură până la sfârşitul lunii iulie. Directorul de la CNADNR s-a supărat pentru că nimeni din staff-ul de conducere a companiei spaniole nu a venit la Târgu Jiu pentru a-i oferi răspunsuri: 

Cu Comsa le-am dat ultimatum ca până la sfârşitul lui iulie să pună asfaltul de uzură pe tot drumul, iar au spus că vor pune, dar pe mai puţin de cinci kilometri. Le-am spus ca până la sfârşitul anului să termină contractul pentru că noi o să-l terminăm cu ei sau fără ei. M-a deranjat foarte mult la această firmă că nu a venit nimeni de la Bucureşti, din top management. Au venit doar inginerii de pe şantier, care nu au putere de decizie. La întrebările noastre concrete, nu au putut să ofere răspunsuri concrete şi nu s-au putut angaja la nimic. Atunci când vine jumătate din conducerea Companiei şi ei nu catadicsesc să trimită pe cineva ca factor de decizie atunci asta înseamnă o atitudine“.

Peste 140 de lucrători la drumul de pe Defileul Jiului 

Neaga a efectuat o vizită pe Defileul Jiului, pentru a vedea cum se desfăşoară lucrările după ultimatumul pe care l-a dat companiei Copisa: „Din ce am văzut, se vede că lucrurile s-au mişcat. Conform programului de lucrări, pe şantier trebuiau să fie în jur de 110 lucrători, iar din raportările prezenţei au fost 140-150. Este posibil ca până la sfârşitul lunii iulie să fie asfalt la nivel de uzură până la Mănăstirea Lainici“. 

Reprezentantul constructorului a spus că se intenţionează ca până la sfârşitul anului să se toarne covor asfaltic până la Petroşani:

  „Suntem cu programul de lucru la punct. Intenţia este ca anul acesta până la Lainici, în afară de doi kilometri, va fi un covor asfaltic de aici până la Petroşani. Nu am nimic de comentat în legătură cu ultimatum. Am discutat cu d-ul director şi ne-am angajat ca până la sfârşitul anului să turnăm asfalt până la Petroşani“.
Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite