Arestat pentru că a vrut să-l mituiască pe şeful Postului de poliţie Ţânţăreni cu o monedă din aur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 53 ani, din localitatea Coţofenii din Faţă, din Dolj, a fost arestat, astăzi, pentru că a încercat să-l mkituiască pe şeful Postului de poliţie al comunei Ţânţăreni cu o monedă din aur.

Suspectul a fost reţinut aseară pentru infracţiunea de dare de mită. Bărbatul i-a oferit şefului Postului de poliţie din Ţânţăreni, Tudor Bocai, o monedă de aur, pentru a da o soluţiei favorabilă într-un dosar penal în care fiul său era cercetat pentru conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice. 

Poliţistul i-a sesizat pe procurori, care au pus la cale un flagrant. Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a propus arestarea preventivă a suspectului pe o perioadă de 30 de zile.

Arestat preventiv pe 30 de zile

Tribunalul Gorj a hotărât astăzi ca Mihai Toma să fie arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile. Hotărârea judecătorească a instanţei gorjene poate fi atacată. „Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Mihai Toma pe o durată de 30 zile“, se arată în decizia instanţei.  

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite