Albanez condamnat în România la peste şase ani de închisoare pentru trafic de droguri de mare risc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii legii au confiscat 23 de grame de cocaină
Oamenii legii au confiscat 23 de grame de cocaină

Un albanez în vârstă de 28 de ani, care a locuit câteva luni într-o comună din Gorj, a fost condamnat la şase ani şi trei luni de închisoare pentru trafic de droguri.

Albanezul Klodjan Sinani a fost judecat după procedura simplificată. Alături de el a mai fost condamnat gorjeanul Nicolae-Marian Păsărin. 

„Condamnă inculpatul Păsărin Nicolae-Marian la 3 ani şi 6 luni închisoare şi 2 ani pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prevăzute de art. 66 alin. 1 lit. a, b C.pen., pentru săvârşirea infracţiunii de trafic ilicit de droguri de mare risc. (…) Aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea, de 4 ani şi 10 luni închisoare, la care se adaugă sporul de 1/3 din pedeapsa de 3 ani şi 6 luni închisoare, respectiv 1 an şi 2 luni închisoare, urmând ca inculpatul să execute pedeapsa rezultantă de 6 ani închisoare“, se arată în sentinţa judecătorească. 

Albanezul a primit o pedeapsă mai mare. „Condamnă inculpatul Sinani Klodjan ( fost Nika ) la 3 ani şi 9 luni închisoare şi 2 aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea, de 5 ani închisoare, la care se adaugă sporul de 1/3 din pedeapsa de 3 ani şi 9 luni închisoare, respectiv 1 an şi 3 luni închisoare, urmând ca inculpatul să execute pedeapsa rezultantă de 6 ani şi 3 luni închisoare“, au mai stabilit judecătorii.

Cocaină confiscată din locuinţa gorjeanului

Cei doi au fost arestaţi în iarna trecută de procurorii DIICOT. La domiciliul gorjeanului Nicolae - Marian Păsărin au fost găsite 23 grame de cocaină. „În cauză, există  suspiciunea rezonabilă că, la data de 22 februarie 2018, inculpatul Păsărin Nicolae-Marian, zis «Bărbărie», în înţelegere cu inculpatul Sinani Klodjan, cetăţean albanez, stabilit pe raza comunei Bîlteni, de circa patru luni, s-a deplasat în Italia, unde a fost aşteptat de către persoane de legătură ale inculpatului Sinani Klodjan, care i-au pus la dispoziţie cantitatea de aproximativ 35 grame de cocaină, pentru a o introduce în România şi să o predea inculpatului Sinani Klodjan, în vederea vânzării pe piaţa internă. La data de 26 februarie 2018, inculpatul Păsărin Nicolae-Marian, zis «Bărbărie», a introdus drogurile în România prin punctul de trecere a frontierei Nădlac, coordonându-şi activităţile împreună cu inculpatul Sinani Klodjan, astfel că drogurile au fost transportate până pe raza comunei Bîlteni şi predate inculpatului Sinani Klodjan“, au stabilit anchetatorii.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite