Alba-neagra cu Transalpina. Autorităţile declară că cel mai înalt drum din ţară este deschis, dar neoficial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autorităţile nu ştiu ce să facă în privinţa Transalpinei
Autorităţile nu ştiu ce să facă în privinţa Transalpinei

În timp ce autorităţile habar nu au ce au de gând cu Transalpina, proprietarii de unităţi de cazare din zona Rânca sunt cu un picior în groapă. 

Dacă în urmă cu o săptămână şeful Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) declara că circulaţia pe Transalpina este închisă şi că şoferii pot risca chiar şi amenzi, pentru că drumul nu a fost preluat de la constructor şi că nu prezintă elemente de siguranţă, în urmă cu o zi, autorităţile judeţene au precizat că pe cel mai înalt drum din ţară se circulă şi au vrut să demonstreze chiar ele lucrul acesta. „Cu preşedinta Federaţiei de Promovare a Turismului Românesc o să mergem pe Transalpina pentru a demonstra că se circulă ca şi anul trecut“, a spus Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj. 

Zonele periculoase vor fi marcate 

Prezent la Târgu Jiu, ministrul delegat pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri şi Turism, Florin Jianu, a solicitat conducerii CNADNR să trimită o echipă care să semnalizeze corespunzător pericolele existente: „CNADNR va trimite o echipă ca să marcheze acele zone. Până la Rânca se circulă fără niciun fel de restricţie, iar dincolo de Rânca, drumul este declarat închis, dar oricine vrea să circule o poate face pe propria răspundere“. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite