Adolescentă păcălită de o ghicitoare. A rămas fără bijuteriile din aur

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bijuteriile au fost recuperate de poliţişti
Bijuteriile au fost recuperate de poliţişti

O adolescentă din comuna Roşia de Amaradia, din judeţul Gorj, a vrut să îşi afle viitorul, dar a rămas fără bijuteriile din aur.

Fapta a avur loc pe o stradă din municipiul Târgu Jiu. „Poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul 112 de o tânără, de 18 ani, din comuna  Roşia de Amaradia, despre faptul că în timp ce se afla pe strada 22 Decembrie 1989, din municipiul Târgu Jiu, a fost abordată de o persoană necunoscută de sex feminin, care, sub pretextul că doreşte să-i ghicească, i-a solicitat să pună un lănţişor din aur şi o brăţară din aur într-o batistă. După ce tânăra  a desfăcut batista, a constatat că bijuteriile lipesc, fiindu-i creat un prejudiciu în valoare de aproximativ 1.000 lei“, a spus Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Poliţiştii au reuşit să dea de urma falsei ghicitoare. „Continuând cercetările, poliţiştii au identificat în trafic, pe DN 67Polovragi, un autoturism în care se aflau 4 ocupanţi, printre care şi femeia căutată.

Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj, o femeie, de 43 de ani, din municipiul Piteşti, judeţul Argeş, bănuită de săvârşirea infracţiunii de înşelăciune. Bijuteriile din aur au fost recuperate şi predate persoanei vătămate“, a mai spus Victor Ţuhaşu. 

Târgu-JiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite