Activitatea şefului Poliţiei Gorj, verificată de Corpul de Control al ministrului MAI

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Activitatea inspectorului şef al Poliţiei Gorj, Viorel Salvador Caragea, va fi verificată de către o echipă a Corpului de Control al ministrului Afacerilor Interne, în urma memoriului trimis de către omul de afaceri din municipiul Motru, Mihai Râmescu.

Măsura a fost dispusă astăzi de ministrul Radu Stroe, ca urmare a scandalului generat de conflictul dintre omul de afaceri Mihai Râmescu şi şeful Poliţiei Gorj, Viorel Salvador Caragea, şi a protestului care a avut loc pe străzile din Motru. „Având în vedere protestul public, care a avut loc în ziua de 17 iunie 2013 în municipiul Motru, cât şi memoriul domnului Râmescu Mihai adresat în aceeaşi zi conducerii Ministerului Afacerilor Interne, ministrul Radu Stroe a dispus ca o echipă a Corpului de Control al ministrului să verifice aspectele semnalate care îl privesc în mod direct pe inspectorul şef al IPJ Gorj, comisar şef Viorel Salvador Caragea. Din dispoziţia ministrului Radu Stroe, echipa de control va fi condusă de unul dintre adjuncţii şefului Corpului de Control al ministrului”, au anunţat reprezentanţii Direcţiei Informare şi Relaţii Publice, din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Râmescu este cercetat penal 

Mihai Râmescu a protestat şi ieri, la Motru, alături de aproximativ 200 de persoane, angajaţii săi, care s-au declarat solidari cu patronul lor. Omul de afaceri susţine că este o victimă a controalelor abuzive la care este supus de Poliţia Gorj din cauză că, susţine el, a căzut în dizgraţia lui Viorel Caragea. Mihai Râmescu este cercetat penal în două dosare penale, care au fost constituite în urma organizării nunţii fiicei sale. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite