Accident teribil în comuna Peştişani. Îngrijitoarea de la şcoala din Brădiceni şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovită de un tir

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia nu a mai putut fi salvată                                                                                      FOTO Gorj TV
Femeia nu a mai putut fi salvată                                                                                      FOTO Gorj TV

O femeie în vârstă de 54 de ani, din comuna Peştişani, a murit, ieri, în urma unui accident rutier. Victima a fost resuscitată chiar la locul accidentului, însă fără rezultat.

Victima lucra ca femeie de serviciu la o şcoală din localitate şi se întorcea acasă. Ea a coborât din microbuzul şcolar, însă nu a observat un tir care circula pe Drumul Naţional 67 B. La volanul acestuia se afla un tânăr de 24 de ani, din aceeaşi localitate cu femeia. „A sărit în drum. S-a întâmplat pe partea dreaptă. Eu trecusem. Mă încadrasem pe contrasens ca să ocolesc,dar a fost agăţată cu remorca, cu partea din spate. O cunosc pe victimă, pentru că suntem din aceeaşi localitate“, a spus şoferul.  

Resuscitată de echipajul de la SMURD

Mai mulţi martori se aflau în apropierea locului accidentului. „A fost la serviciu la şcoala din Brădiceni şi a coborât din autobuzul copiilor. Era femeie de serviciu la şcoală. Noi eram la săpat“, a spus o localnică. Două echipaje de ambulanţă aflate în apropiere au venit la faţa locului, dar primul ajutor i-a fost acordat victimei de către un echipaj SMURD. Femeia a intrat în stop cardio-respirator şi a fost resuscitată la faţa locului, dar fără niciun rezultat. 

Şoferul este cercetat pentru ucidere din culpă

Lucian Stroe, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj, a precizat că femeia s-a angajat în traversarea drumului printr-un loc neregulamentar:

Peştişani accident
„Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că un tânăr, de 24 de ani, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule pe un drum agricol, la încadrarea pe drumul naţional 67 B, a accidentat mortal o femeie, de 54 de ani, din localitatea Peştişani, care s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a drumului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă“.
Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite