Accident rutier cu trei victime, printre care şi o fetiţă în vârstă de opt ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trei persoane au fost rănite în urma accidentului
Trei persoane au fost rănite în urma accidentului

Un accident rutier soldat cu rănirea a trei persoane a avut loc, astăzi, pe drumul judeţean dintre localităţile Ioneşti şi Turceni.

La data de 1septembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni au fost sesizaţi prin apelul 112, de un participant la trafic, despre faptul că, pe DJ 674 Turceni, a avut loc un eveniment rutier.

Accidentul a avut loc din cauza unei clipe de neatenţie. Trei persoane au ajuns la spital. „Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că în timp ce un bărbat, de 41 de ani, din oraşul Turceni, conducea un autoturism, pe DJ 674 Ioneşti – Turceni, s-a angajat în depăşirea unei autoutilitare, condusă de un bărbat, de 53 de ani, din comuna Cruşeţ, care, fără să se asigure, a executat un viraj la stânga şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar.

În urma impactului ambele autoturisme au părăsit partea carosabilă, rezultând rănirea ambilor şoferi şi a unei minore, de 8 ani, pasageră în primul autoturism.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ pentru conducătorul primului autoturism şi 0,04 mg/l alcool pur în aerul pur expirat, pentru conducătorul autoutilitarei, căruia i-au fost recoltate şi probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite