FOTO Accident mortal pe DN 66. Un tânăr a adormit la volan şi a intrat cu camioneta într-un TIR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: ISU Hunedora.
FOTO: ISU Hunedora.

Un tânăr a murit într-un accident rutier pe DN 66 Simeria – Haţeg. Bărbatul ar fi adormit la volan şi a intrat pe constrasens, într-un autotren.

Un accident rutier mortal a avut loc, marţi dimineaţă, pe Drumul Naţional 66 Simeria Veche – Haţeg, în localitatea Băcia.

GALERIE FOTO DE LA LOCUL ACCIDENTULUI (ISU HUNEDOARA)

Şoferul unei camionete, în vârstă de 29 de ani, ar fi adormit la volan şi a intrat într-un TIR care circula din sens opus.

„Pompierii Detaşamentului Deva au deplasat la locul indicat prin 112 efective specializate în descarcerare, stingere şi prim ajutor. Ajunşi pe DN 66, în localitatea Băcia, pompierii au găsit la locul impactului violent între un autotren şi o autoutilitară un bărbat decedat şi un altul rănit. Împreună cu personalul medical al SAJ, pompierii au acordat îngrijiri medicale conducătorului autotrenului ce prezenta multiple traumatisme. Acesta a fost stabilizat şi transportat la UPU Deva. Şoferul autoutilitarei, un bărbat decedat de aproximativ 30 de ani, a fost extras de echipa de descarcerare de sub resturile autovehiculului ce a fost proiectat pe câmp”, a informat Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

accidenthd

„Şoferul autotrenului prezenta un traumatism cranian şi multiple contuzii la nivelul membrelor superioare şi torace. Era conştient şi cooperant. A fost preluat de echipajul SAJ şi transportat la UPU Deva”, a declarat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Hunedoara.

Accidentul rutier s-a produs după ce şoferul de 29 de ani ar fi adormit la volan.  „Din primele cercetări, se pare că un bărbat ce conducea o autoutilitară din direcţia Haţeg - Simeria, ar fi adormit la volan şi a intrat în coliziune frontală cu un autotren, care circula din sens opus”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.


Mai puteţi citi şi:

Anchetă finalizată în cazul tragediei de la Uricani. De ce s-a prăbuşit turnul minei peste muncitori

Accident rutier mortal în Valea Jiului: un bărbat a murit, iar două tinere de 19 ani au fost rănite grav

Scene cumplite la un accident în care a fost rănit grav un copil. Familia a atacat şoferul şi echipajul medical

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite