Accident mortal de muncă la Cariera Jilţ Nord. Victima avea trei copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei trei copii ai victimei au fost devastaţi de durere FOTO: TV SUD
Cei trei copii ai victimei au fost devastaţi de durere FOTO: TV SUD

Un muncitor în vârstă de 45 de ani, care lucra la Cariera Jilţ Nord, a murit vineri dimineaţă, după ce un braţ al macaralei la care lucra a căzut pe el şi l-a strivit.

Şerban Alexandru, angajat la UMR Rovinari, a decedat pe loc. La momentul producerii tragediei, muncitorul efectua reparaţii la un utilaj, în cadrul carierei Jilţ Nord. Cei trei copii ai bărbatului au venit să vadă ce s-a întâmplat cu tatăl lor şi au fost cutremuraţi de durere, după ce şi-au văzut tatăl mort. Familia bărbatului susţine că şeful echipei nu ar fi organizat în mod corespunzător lucrările de reparaţii şi acesta se face vinovat de producerea accidentului.
La faţa locului s-a deplasat o echipă formată din polişişti şi inspectori de muncă pentru a face cercetări cu privire la cauzele producerii accidentului.

Dosar penal pentru ucidere din culpă

George Romanescu, inspectorul şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj, a precizat stabilirea persoanei vinovate de producerea accidentului se va face la finalul anchetei.
George Neagoe, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj, a spus că şefului echipei care lucra la macaraua respectivă i s-a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite