A rămas fără maşină pe o perioadă de o jumătate de an

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina nu va mai putea fi folosită timp de jumătate de an
Maşina nu va mai putea fi folosită timp de jumătate de an

un bărbat de 60 de ani, din localitatea Rovinari, a rămas fără propriul autoturism pe o perioadă de şase luni, după ce a fost prins de poliţişti în timp ce efectua curse ilegale de transport persoane.

Şoferul a fost amendat şi a rămas fără dreptul de utilizare a autoturismului. „Poliţiştii rutieri  din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au identificat în trafic un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din localitate, în timp ce efectua transport rutier public de persoane, contra-cost, cu un autoturism, pe ruta Rovinari - Bâlteni, fără a deţine autorizaţie taxi valabilă sau copie conformă valabilă.

Conducătorul auto a fost sancţionat conform prevederilor Legii 38/2003, privind transportul în regim de taxi şi de închiriere, iar ca măsură complementară s-a  dispus reţinerea certificatului de înmatriculare şi a celor două plăcuţe cu numărul de înmatriculare, totodată fiind dispusă suspendarea dreptului de utilizare a autoturismului în cauză, pe o perioadă de 6 luni“, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite