A pus doi câini periculoşi pe poliţişti pentru a nu fi prins

0
0
Poliţiştii au fost ţinuţi la distanţă de doi câini periculoşi
Poliţiştii au fost ţinuţi la distanţă de doi câini periculoşi

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, din municipiul Motru, a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce a intrat fără drept în incinta unei unităţi şi a pus doi câini periculoşi pe poliţişti ca să nu poată fi prins.

.Scandalul a avut loc ieri la punctul de lucru al unităţii din comuna Cătunele. O angajată a unităţii a sunat la 112 să sesizeze faptul că un bărbat agresiv a intrat în unitate şi a spart geamul de la uşa de acces a unui birou. Echipajul de poliţie sosit la faţa locului l-a găsit pe bărbat în curtea unităţii, dar acesta e eliberat doi câini periculoşi ca să nu poată fi prins. Până la urmă, bărbatul a fost imobilizat şi condus la sediul poliţiei. 

În baza probatoriului administrat în dosar s-a dispus reţinerea bărbatului pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare preventivă al IPJ Gorj, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanţei cu propuneri legale.

image

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violarea sediului profesional şi distrugere.

Mai multe - Târgu-Jiu

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite