A murit după ce a căzut cu tractorul în râul Şuşiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 51 de ani a murit, astăzi, după ce s-a răsturnat cu tractorul în râul Şuşiţa. Tractorul circula chiar pe malul cursului de apă, iar terenul s-a surpat.

Victima a fost prinsă sub cabină şi a murit pe loc. Potrivit martorilor, şoferul tractorului discuta cu un cumnat, aflat pe celălalt mal, în momentul în care utilajul s-a răsturnat. La tractor era ataşat un atelaj. Accidentul a avut loc pe raza localităţii Băleşti. Jurnaliştii prezenţi la faţa locului au fost agresaţi verbal de rudele bărbatului decedat. 

Medicii, transportaţi cu o căruţă

Medicii de la ambulanţă au fost transportaţi cu o căruţă până la locul accidentului, din cauza terenului cu denivelări, însă victima era deja decedată atunci când au ajuns la aceasta. „A fost prins sub cabina tractorului. Nu a mai avut nicio şansă. Nu a răspuns la resuscitare“, a spus unul dintre medici. Poliţiştii spun că victima s-a apropiat prea mult cu tractorul de malul râului, care s-a surpat.

„Poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Târgu Jiu au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 50 de ani din localitatea Băleşti s-a răsturnat cu tractorul în albia râului Şuşiţa şi a decedat. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru moarte suspectă,

a declarat Lucian Stroe, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite