A fost depistată o suspectă în cazul de pruncucidere de la Târgu Cărbuneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra va fi examinată medical
Tânăra va fi examinată medical

O tânără din Târgu-Cărbuneşti este suspectată de anchetatori că ar fi mama copilului aruncat în curtea Spitalului din Târgu-Cărbuneşti.

Femeia, în vârstă de 22 de ani, a fost dusă la medicul legist pentru a fi examinată, după care, dacă vor exista semne cu privire la o naştere, va fi audiată de oamenii legii. Copilul a fost găsit lângă zidul unităţii spitaliceşti. Acesta avea între 24 şi 30 de ore. Trupul copilului a fost mâncat de câini de la jumătate în jos. Fătul a venit pe lume la termen şi a fost născut viu.

S-a început urmărirea penală

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, care se ocupă de cazul bebeluşului mâncat de câini găsit ieri în curtea Spitalului Orăşenesc din Târgu Cărbuneşti, a dispus începerea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat. „S-a început urmărirea penală, în cazul nou-născutului găsit decedat şi parţial devorat de animale în curtea Spitalului orăşenesc din Târgu-Cărbuneşti, la data de 18 aprilie, motivat de faptul că din actele premergătoare efectuate până în prezent rezultă că nou-născutul s-a născut la termen, a fost viabil, iar moartea acestuia a fost violentă, datorându-se acţiunii sau inacţiunii unei persoane“, a spus Cristina Ciobanu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

 

Târgu-JiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite