Zotic arată cu degetul spre portar: "Bica a greşit nepermis. O să vedem dacă îl doare capul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FCM Târgovişte s-a dovedit incapabilă să obţină toate punctele cu FC Păpăuţi. Gruparea din Şotânga a pierdut două puncte mari împotriva „pădurarilor” din Covasna după ce nu a putut menţine avantajul de două goluri stabilit cu un sfert de oră înainte de finalizarea jocului.

Mult aşteptata revanşă a Municipalului împotriva ocupantei locului 10 a picat din cauza golului egalizator reuşit de E. Popa în prelungirile meciului şi a numeroaselor erori copilăreşti făcute de portarul Bica. Ratarea victoriei cu FC Păpăuţi l-a dus pe finanţatorul FCM-ului, Ghiorghi Zotic să tune şi să fulgere la adresa arbitrilor şi a goal-keeperului Bica.

„Acest meci m-a îmbolnăvit. Arbitraj de doi lei şi nimic altceva. Nu se poate aşa ceva. Arbitraj ca astă nu am văzut niciodată. Bica a greşit nepermis în meciul cu FC Păpăuţi, dar şi în meciul cu Piteşti. Nu ştiu ce se întâmplă cu el. O să vedem dacă îl doare capul sau are alte probleme. Cred că o să stea pe banca de rezerve în meciurile următoare. Păcat că am pierdut două puncte pe care le-am avut în mână. Până la urmă nici noi, dar nici adversarul nu a intrat în posesia lor. Era bine dacă am fi bătut pe Păpăuţi. Nu-mi dau seama ce s-a întâmplat cu jucătorii noştri în ultima parte a meciului de nu au putut ţine de rezultat. Din ce am văzut eu, parcă nu au fost colegi. Pe lângă erorile portarului, am avut probleme în defensivă şi la mijlocul terenului”, a declarat foarte supărat Ghiorghi Zotic, citat de sportdambovitean.ro.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite