Volei feminin. CSM Târgovişte a transferat o vedetă cubaneză. Care sunt ultimele achiziţii ale echipei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Heidy Casanova
FOTO: Heidy Casanova

Echipa de volei feminin a CSM Târgovişte a transferat-o pe cubaneza Heidy Casanova, una dintre cele mai talentate jucătoare din lume pe postul de ”fals”. CSM este pe locul 3 în ediţia actuală. Echipa din Târgovişte a reuşit patru transferuri de marcă.

Cel mai important nume adus de CSM Târgovişte este cel al cubanezei Heidy Casanova. Ea a debutat în naţionala Cubei la 15 ani, iar la 16 juca la primul său Campionat Mondial, potrivit gsp.ro. Are 1,84 metri, joacă pe postul de "fals", şi are o detentă impresionantă, atacând mingea de la o înălţime de 3,20 metri.

Irina Truşkina (33 de ani), centrul naţionalei Ucrainei, se întoarce în România după numai un sezon. Ea a jucat doi ani la CSM Bucureşti, echipă cu care a câştigat titlul în 2018. Sezonul trecut Irina a evoluat în Polonia, la Chemik Police. Ucraineanca are 1,88 metri şi atacă balonul de la 3,07 metri. E foarte bună însă la blocaje, acolo unde pune contre la 2,98 metri. 

Din Italia, din Serie A1, de la Fillotrano, ajunge la Târgovişte belgianca Dominika Sobolska (28 de ani). Evoluează tot pe post de centru şi a jucat până acum în campionatele Poloniei, Turciei şi Italiei.

Ultima pe lista celor de la Târgovişte este extrema Gergana Dimitrova (24 de ani), fostul căpitan al naţionalei de tineret a Bulgariei. Gergana a jucat ultima dată în Turcia, dar a mai evoluat în Elveţia şi Franţa.  

Antrenorul sârb Dragan Nešići şi-a prelungit contractul cu formaţia română şi a transferat patru jucătoare de valoare din voleiul mondial, potrivit gsp.ro

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite