Vlad Manole, micul actor din reclame și seriale: „Îmi doresc să joc rolul principal într-un film de acțiune” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vlad Manole are doar 12 ani, dar este deja cunoscut publicului. Puștiul din Găești a jucat în trei seriale urmărite: „Lecții de viață” și „Povești de familie”.

Vlad Manole, 12 ani, este obișnuit cu platourile de filmare din Capitală. FOTO. Cristina Manole
Vlad Manole, 12 ani, este obișnuit cu platourile de filmare din Capitală. FOTO. Cristina Manole

Vlad Manole, un elev din clasa a VI-a de la Școala „Șerban Cioculescu” din Găești, Dâmbovița, este un actor cunoscut în lumea filmului. La doar 10 ani, Vlad a fost selectat să joace într-o reclamă, iar astăzi are în palmares trei episoade în seriale cunoscute opiniei publice - ”Lecții de viață” și „Povești de familie”.

Sunt foarte mândru că am reușit încă de la această vârstă să joac alături de nume mari ale filmului. Îmi doresc să joc în cât mai multe filme și să urmez o carieră de succes în acest domeniu. Nu mi-e teamă de camerele de filmat”, spune Vlad Manole, acum în vârstă de 12 ani

La ultimele filmări a jucat alături de actorul George Burcea, unul dintre protagoniștii producției „Wednesday” de pe Netflix.

Primul său contact cu lumea aceasta a fost la 10 ani. A fost selectat să joace într-o reclamă la niște biscuiți. Regizorul de atunci l-a plăcut foarte mult și a zis că o să-l recomande și cu altă ocazie. S-a ținut de cuvânt și apoi a fost selectat să jaoce în <Povești de familie>. Vlad este foarte pasionat de ceea ce face. Când se termină ziua de filmare el spune că nu vrea să plece acasă, ci să mai stea în platoul de filmare”, spune mama sa, Cristina Manole.

Ambii săi părinți lucrează în domeniul IT-ului, deci nu au vreo legătură cu actoria.

„Are sprijinul familiei. Și eu, și soțul îl sprijinim. Tot concediul meu de odihnă îl păstrez pentru a putea merge cu el la filmări. O sesiune de filmări durează cam șase ore”, mai spune mama sa.

Viață de artist

Pentru Vlad, o zi de filmări înseamnă și șase ore de filmări în platourile din București.

Mi se pare foarte frumoasă viața asta de mic artist și chiar mă distrez cu echipa de filmare. M-am împrietenit mai bine cu echipa de la <Lecții de viață> de la Pro Tv și îmi place mai mult acolo, deci serialele îmi vin mănușă. Îmi doresc să joc rolul principal într-un film de acțiune. Actorul meu preferat este Dwayne Johnson, care a jucat în Jumanji și în multe altele. Îmi place cum joacă și este și amuzant”, spune Vlad.

Colegii săi îl plac foarte mult, iar profesorii, chiar dacă îl adoră și ei, îl mai și „urechează”.

Colegii m-au văzut în reclame și în seriale. Și profesorii se mândresc cu mine, m-au lăudat în tot orașul. Mă mai păsuiesc așa când nu știu la ore, dar mă și ceartă. Îmi spun că ce exemplu dau eu dacă nu știu. Este obositoare o zi de filmări, dar atunci când îți place ceea ce faci, parcă trece mai ușor. Lumea actoriei o văd ca pe un viitor strălucit pentru mine, mă distrez cu actorii și îmi place tot ce înseamnă lumea asta. Îmi mai place și că am ocazia să cunosc oameni noi”, adaugă micul actor.

Vlad Manole va putea fi văzut pe viu de concitadinii săi chiar miercurea aceasta, la Târgul de Crăciun „Din suflet pentru suflet” organizat de Școala „Șerban Cioculescu”, în parteneriat cu Casa de Cultură „Dumitru Stanciu” din Găești. El interpretează rolul principal în piesa „Scrooge. Poveste de Crăciun” realizată de elevi. 

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite